tirsdag den 3. december 2013

Update fra udestuen

Det er efterhånden længe siden jeg har skrevet en opdatering om udvikling i vores have.
Hvilket også er klart, når vinteren så småt har fået sit tag over landet og antallet af de aftener man kan bruge ude i haven bliver væsentlig mindre.

Heldigvis har vi vores forholdsvis store udestue, hvor vi kan sidde og nyde vinteraftenerne over et glas rødvin eller to.

Vi har desværre ikke fået gjort så meget ud af udestuen, og de havemøbler vi har/havde der var nogen vi havde fået af vores kære venner Angelika og Søren.

Derfor besluttede vi os for, at nu hvor vi ikke kunne arbejde i haven og købe flotte havemøbler til den, så kunne vi ligeså godt fokusere på udestuen. Så har vi den som vores oase om vinteren de næste mange år frem.

Vi gik derfor på udkig efter et havespisebordsæt først, men endte med at købe dette havesofa sæt i stedet hos Havemekka, til langt under kvart pris.

Zeus havesofasæt til 3.000 kr (førprisen var 12.999 kr)

Havespisebord sættet har vi som sagt stadig. En lidt ældre model, men indtil videre stadig brugbar.
Så nu har bliver spisebordet brugt til, sjovt nok, aftensmaden, hvor vi kan nyde vinterudsigten vores have. Herefter bliver der ryddet af bordet og vi sætter os ned til sofasættet og nyder rødvinen der, med lidt sterinlys og i hyggeligt selskab med den allerkæreste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar