onsdag den 14. august 2013

Sidste små indkøb af havemøbler for i år

Som jeg nævnte i min forrige blog, var der udsalg på havemøbler i Stenløse Havemøbelcenter i denne weekend. (Det kan betale sig at like siden på facebook). Hvor manden og jeg tog vores trailer med og kørte derud tidlig lørdag morgen.

Vi var desvære ikke de eneste der havde fået færten af alle de gode tilbudspriser på havemøblerne, og de blev nød til at lukke os ind i hold, for at købe og se de gode tilbud. Hvilket egentlig var fair nok, så slap man for at myldre ind i hinanden, og der var jo varer nok:)

Vores nye terrassevarmer til sensommerens kølige nætter

Det første vi fik øje på og som vi stod og manglede var en terrasse varmer. Vi fik en god pris på den på billedet ovenfor og vores sene sommeraften hyggen var ny redet. Rettere sagt, nu har vi ikke i lige så høj grad behov for en masse lagener til at holde vores gæster varme, i sensommerens køllige nætter. Desuden synes vi også at denne terrassevarmer model passede bedst ind til stilen af vores havemøbler.Herefter faldt vi over det store udvalg af havekunst af granit, springvand, vandspil eller hvad man nu kalder det. Vi fik købt disse fire, som billederne viser (Det er jo umuligt at stå for et tilbud der siger frit valg 200 kr, når de normalt går op til flere hundrede). To mørke til den vestlige del af haven og to lyse til den østlige del. Vi har endnu ikke fået sat dem ud i haven, da det er essentielt for os at de skal passe ind i landskabet. Vores ide er lidt at fra lysere farver i øst (om morgenen) til mørkere farver i den vestlige del af have (om aftenen). Men først skal der lige gøres plads til dem, således at det ikke tager alt for meget af billedet.


Efter godt en times havemøbel shopping tur, fik vi pakket tingene og vendt skuden hjemad. Glade og tilfredse med de gode tilbud, samt følelsen af at vi var kommet endnu et skridt nærmere vores egen storbys oase.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar