onsdag den 10. juli 2013

Ny have og havemøbler

I maj måned sidste år startede jeg langsomt med at få styr på baghaven. Vi var lige flyttet ind sidste år og på daværende tidspunkt bestod vores have, mildest talt, bare af 80 kvm ren ukrudt.

Ukrudtet fjernet, græsset klippet. Klar til opbyggelsen af terasen

Det tog en evighed at få fjernet al ukrudten, sået nyt græs og det meste af sommeren 2012 blev efterfølgende brugt på at bygge vores terase op. Vi nåede at færdiggøre terasen inden sommeren sluttede.

Vi startede igen på haven i slutningen af Maj måned i år. Her fik vi plantet nogen blomster, klippet græs, men den store mangel har været, at vi indtil videre ingen havemøbler har. 

Første mål var at finde et komplet havemøbelsæt, som vi kunne benytte til de sene sommeraftener på terasen. Vi fik anbefalet at lede efter havemøblerne online, da man deraf kunne finde og sammenligne priser, og deraf få de bedste tilbud på det havemøbelsæt man nu var gået hen og blevet forelsket i.

Vores nye havesæt
Vi fandt frem til de bedste priser hos hjemmesiden Havemekka.dk hvor vi efter lidt diskussion frem og tilbage om hvilket havesæt vi skulle have, fandt frem til den vist på billedet.
På hjemmesiden opdagede vi hurtigt en verden af havemøbler til billige priser, og der gik ikke længe før vi allerede fik lavet en lang ønskeliste. Priserne har var yderst overkommenlige og nogen af de absolut bedste vi fandt. 
Selve havemøbelsættet som vi for nyligt har købt, skulle vi kun slippe knap 3.000 for, plus at vi fik halv pris på forsendelsen.
Med det nye havemøbel sæt på plads, så mangler vi kun et par havebænke, parasol, måske en pavillon til havefesterne, terasevarmer, nogen liggestole/lounge stole og evt. et sofasæt, så tror jeg at vores drømmehave er ved at være der.
Drømmeseng - Øverst på vores ønskeliste
Øverst på vores ønskeliste er den drømmeseng, som vist på billedet. Vi var et kort smut forbi havemekka's "udstillingshal" (Stenløse Havemøbelcenter), og faldt straks pladask for denne lounge/drømmeseng til haven. Vi fik målt den og fandt ud af præcist hvor den skulle stå i haven. Ser frem til når vi får råd til den og håber inderligt at de stadig har den på tilbud til den tid. Havemøblet virker jo som den perfekte afslapning og hygge til en sensommer aften.2 kommentarer:

 1. Hej,
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at følge dig, da jeg selv er ved at omlægge en have. Jeg kan ikke finde ud af google, så jeg tænkte om du kunne melde dig ind på bloglovin?
  Hilsen Ann
  schousnigel.se

  SvarSlet
 2. Hej Ann,
  Tak for din interesse. Altid rart at kunne læse og få inspiration til haven hos andre blogger, med samme interesse.
  Jeg vil prøve at melde mig ind i Bloglovin, og se hvad der sker.
  Ellers skal du være velkommen til at linke tilbage til min blog, så vil jeg gøre det samme;)

  Mvh,
  Henriette

  SvarSlet